Selskabslokale

Selskabslokalet til jeres næste fest :


COVID19:
Vi beder venligst vore gæster være opmærksom på at overholde de til enhver tid gældende retningslinjer for forsamlingsantal og afstand.

Mangler I et sted at holde fest, er AOF-Øst’s selskabslokale i Haslev, på Slagterivej 17, det ideelle sted, centralt beliggende ved bus og tog og med de ideelle parkeringsforhold.

Lokalet kan rumme op til 70 gæster. Der er adgang til et forholdsvis stort køkken indeholdende 2 almindelige ovne, 2 opvaskemaskiner, 2 vaske, mikroovn, køleskab med fryser og køleskab til kolde drikke.

Skal festen holdes i sommerhalvåret, er der adgang til en stor gård, hvor evt. grill og telt kan opstilles.

Der er service, borde og stole til 70 gæster og lidt til.

Bordene måler 70 cm x 180 cm.

I sørger selv for mad og drikke.

I skal selv medbringe alt til opdækning, såsom duge, lysestager, servietter, vaser etc. Endvidere skal medbringes viskestykker, karklude, affaldssække, stanniol, salt og peber osv. 

Der er adgang til trådløst internet via kode, der bliver oplyst når lejemålet overtages.

Der forefindes ikke musikanlæg.

Prisen for lejen er kr. 2.800,00 for en weekend. Nøglen til lokalet udleveres fredag og der er adgang fra fredag eftermiddag. Nøglen tilbageleveres mandag formiddag.

Prisen er excl. rengøring, men kan tilbydes efter aftale og mod betaling.

Ved indgåelse af lejeaftale, opkræves et depositum på kr. 2.000,00, som tilbagebetales ved afleveringen af nøglen.

Lokalet lejes ikke ud til 18-års fødselsdage, ungdomsfester og til Nytår.

I er altid velkomne til at komme og bese lokalet i dagtimerne fra kl. 09.00 – 15.00, dog fredage til kl. 13.00. Men ring gerne i forvejen.

Eller har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Anette Amhøj, AOF-Øst, på Telefon: 56 31 67 06 i det nævnte tidsrum.